svētdiena, 2009. gada 25. oktobris

13 Jaon Baez. incroyablement beau!

ahhhhhhhh..... so beautiful.

Un tas viss notika tik nejauši, bez plānošanas un pat zināšanas, ka koncerts notiek. visu dienu mācījos .. (parunājos videočatā ar Tevi :) ) Un tad pēķšņi Ira - indonēziešu garcon, atrakstija, hei Lasmā! nāc šovakar uz kocertu. Bene kaut ko drusku pīkstēja par, mums taču daudz jāmācās un tā ... nu mēs gājām.

vakars un nakts un +20 grādi ārā. rīts bija auksts, bet vakars uh cik silts, pat jaku nevajdzēja. Un kā viņa dziedāja! viņai taču tagad jau ir ap 70gadu (tā šķiet).

..un tik daudz cilvēku gados ar asarām acīs ...





Un kā Woodstokā teica :mūzika ir priekš cilvēkiem un tai jābūt par brīvu: .. vai kā stipri līdzīgi. Tā nu vienkārši atbrauc un spēlē lielajā parkā - un rezultātā visi cilvēki kas ir pilsētā, ir tur! parkā ap parku, uz ielām (policija jau ar gudru ziņu mašīnas bij novirzijusi citur :D ) un mūziku varēja dzirdēt līdz pat pilsētas vidum (ņemot vērā, ka parks ir maliņā). Ahahaahhh .... beau! joli! j'aime .... ^__^

Happy, happy, happy hippie



ps.un dažās dziesmās piespēlēja kontrabass ;)

2 komentāri:

  1. Aha- es tak teicu, ka jaiet, ja notiek parka ^__^

    parki rullee. taa gan. vai ap novembra otro nedelu nenotiks kaut kas lidzigs? Mhm? :))

    AtbildētDzēst
  2. hmHmHmmm ... nezinu. par sito koncertu uzzināju nepilnu stundu pirms vinja sākuma, tā ka atliek cerē, ka tādi pārsteigumi turpinās uzrasties kā saka"sniegs uz galvas" .. tik cerams,ka sniegs šeit neuzradīsies. ps. šodien +24 :D :D skaists un saulains. lidojumam labvēligs laiks : )

    AtbildētDzēst