trešdiena, 2009. gada 7. oktobris

03 cilveku vērojumi.

tā iet, ja tu viens pablandies drusku pakāŗt. nekas cits neatliek, kā vērot. vērot, kas notiek apkārt. Tā nu ko, es redzēju sestdien parkā tajās dažās stundās kad bargi nemācījos un kas iespiedies atmiņā :D

[ps. taisni atcerējos, kā tad, kad abas ar Dacīti stopējāmies uz liepāju pie Diānītes un Arčija un nostopējām policijas mašīnu ar policijas akadēmijas direktoru pie stūres un viņš stāstīja, kā iestājeksāmenā esot jāskatās 20min filma un pēc tam jāraksta viss, ko var atcerēties. piemēram , kādā krāsā bijuši logu slēģi :D un cik rādīja pulkstenis uz kamīna dzegas ]

Tā nu sēdēju pie slavenās upes, kas tek caur Antigone un sekojot kurai pa veloceliņu 10km nonāc pie vidusjūras.

3puiši ātrā tempā aiznesas uz riteņiem.viņu starpā pilnīgi sprēgā sacensība.

vīrs,sieva,sīkais.visi uz velo.vīrs redzami garlaikots.un tā jocīgi noskatās uz tiem trim puišiem, kas jau izzūd aiz tālāka pagrieziena.

vīrietis un garkājains melns suns.

nenoliedzami karsta diena. visi sēž ēnā, bet viens dīvainīšu pārītis izgājuši saules pielietas pļaviņas vidū un sēž zālā zem lietussarga un ar lielām vecmodīgām saulesbrillēm. un viss. pat nerunā. galīgi dīvainīši.

tumšādaina sieviete ar metiņu ap3gadus vecu. bet meitenīte uzvedas pavisma kā pieaugušais. žesti un runas maniere. tres interesant! Un kad viens velobraucējs veic neveiklu manevru un drusku nobiedē meitenīti, viņa domīgi noskatās un pašapzinīgi pieklauvē pie galvas ar dūrīti, un tad sagaida mammas apstiprinošo galvas mājienu.

vīrietis kurš jocīgi skrien.atlētisks, bet skrien burtiski uz vietas, laikam speciāli piedomājot pie pēdām. tik lēnu skriešanu laikam nebiju redzējusi :D

un nenoliedzami mans favorīts- vīrietis ar suni :D tāda neliela mistika. šķiet, ka viņš atpūtināja smadzenes, kamēr suns (traki laimīgs !!!) skrien pēc sprungulīša. un pēc tam skatās uz saimnieku kā uz labāko cilvēku uz planētas .

---------------
plus šonakt nākot mājās redzēju STADIONĀ filmas/grāmatas / noteikti bildes cienīgu ainu. viens treneris un kādi 15-20 jaunietīši, visi taisa svecītes un šis staigā apkārt un pielabo un kritizē un uzslavē. bet ārā melna , melna nakts un tikai prožektori izgaismo stadiona perfekto zālīti .

1 komentārs:

  1. ja tu tik labi raksti, tad pat kameru nevajag. ^__^

    varbut vienigi no tas pedejas ainas filmu, ludzu. :P

    AtbildētDzēst