pirmdiena, 2009. gada 28. septembris

15 Kastings.

Par to ko darīju pa dienu labāk nestāstīšu, jo absolūti pārtērēju savu nedēļas budžetu. Bet jā. Tā laikam vajadzēja. Nopirku Džūlijai dāvanas – Le petit livre de gros mots jeb „Apsaukāšanās franciksi”. Un vēl H.K.Andersena pasakas bērnie franciski --- bet šai grāmatai man jau tad uzradās „LIELĀKS”plāns.

Tad uzrodod Benedettas appartamnetos, kur man tiek sniegta privātsunda „Italiano pastas” pagatavošanā un tas viss speciāli priekš manis, jo viņas ar Giuliu jau pirm pusstundiņas paēdušas.
Melandzane! So tasty!!! Looooooove it

Dienas notikums (-i) mūsu iespējamo dzīvokļabiedru kastings. Jo vieta/miteklis/un mēs pašas tik labas, ka kandidātu pieteicies vesels desmits, bet istabiņas brīvas tikai divas .
Vakar satiku Odettu(spain) un Clairu(france). Šodien pa dienu- Annu di Marco(italy).

Tā kā to cilvēku daudz nolēmām labāk vakarā sarīkot nelielu „Possible Future Collocators APERO”. Tā nu ieradās Ivan (spain), Adrien(france, dzimis 21.novembrī) un Triin(estonia). Plus vēl Stephanie bija uzaicinājusi dažus savus draugus, un mēs ar Giuliu paņēmām līdzi Benedettu un vēlāk musm pievienojās vēl visādi ļautiņi, kas pazina Benedettu un tad vēl kādi no Vācijas, kas nepazina nevienu, bet apceļoja Franciju un nejauši satika mūs. Proves tā teikt sanāca labu labās. Katram vajadzēja par sevi izstāstīt 5 interesantas lietas, ko citi nezina.
Lāsma:
Number1 : Džūlija says:”She’s totaly crazy!” un tas tiek ieskaitīts kā pirmais.
Number2 : iesnas es ārstēju ēdot sīpolus ar medu.
Number3 : Once i colored my hair with onion water.
Number4 : I am a pagan. And like the way how ancient people treated this world.
Number5 : I am vegetarian. Why? Again this question. Because i don’t want sb to die because of me.

Kādos 23:00 visa mūsu kompānija pārvācas uz citu iestādījumu
...klačas sit augstu vilni, mūzika laba .... šķiet, ka pat pašai Džūlijai aizmirsies, kas tad tūliņ būs par dienu un pulsten precīzi, precīzi 00:00 abas ar Benadettu sākam dziedāt. Visi apkārtējie veikli pievienojas un džūlija izkstās ļoooti iepriecināta : )
Dāvana ar viņai patīk un tjā ... viss turpinās
Līdz ap 1:30 nolemju kājot mājās.
Pārrodos.
Kumāra vēl nav.
Pēdējās 3 naktis viņš nav bijis mājās, tā ka jūtos gandrīz kā savā dzīvoklī.
Un tad kaut kad pa nakti viņš pārrodas kopā ar vēl divām meitenēm, kam nav kur palikt pa nakti, tā ka tagad mēs esam 3 sērfotājas. Viņas gan tikai šonakt jo rīt braukšot uz jūrmalu. Abas mācās par pavārēm – Katarina par kuģa pavāri, bet Jokito (japāniete) franču nacionālo kulināriju.

1 komentārs: