sestdiena, 2009. gada 19. septembris

09 fête à la maison. Chole et Guillaume

Ai 5dienas vakars. Ko tur vairāk teikt. Bijām paši. Uzradās vēl kādi cilvēki. Nevarēju saprast tie ir kaimiņi, draugi vai abi. Guillaume teica, lai dzīvokļa durvis atstājot atvērtas :) Visi runāja franciski. Sākumā vēl kaut ko sapratu, bet pēc dažu dzērienu degustācijas sarunas tēmu vairs nesapratu.
Varianti ir vairāki- vai nu franči, kad iedzēruši runā neskaidrāk. Vai ari viņi vk runā ātrāk. Vai arī runā galīgas muļķības, bet tā kā nesapratu nevaru pateikt.

Bet piemēram, kad runājām par dažādām „augošām lietām”: origami augiem, kas aplieti ar ūdeni izaug, krokodilu olām, kas ieliktas siltā ūdeni izšķiļās par mājas krokodilu vannā, un Guillaume stāstīja par dāvanu, ko dzelzceļa kompānija viņiem uzdāvināja uz Z-svētkiem. To bija 48 stundas speciāli jāaaudzē, un beigās no tās izsprāga zaļa pļura (kā vecas ūdenszāles) :D Labā dāvana Z-svētkos,ne! :D
Tad viņš mirklīti apjuka un sāka raukt pieri un domāt – „Klausies, Cloe un ko mēs ēdām tajos Z-svētkos... ” jo tā dieviete, kas sevi dēvē par sarunas „tēmu”, bija jau tālu noklīdusi no viņa prāta. Vispār smieklīgi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru