sestdiena, 2010. gada 6. marts

005 Krēma svētki


Visam būtu biji jāsākas pavisam vienkārši. Pēc francu tradīcijām , ievācoties jaunā mājvietā mum sbūtu bijis jāsarīko "kremajēr" jeb sālsmaizes ballīte ar karnevāla un pārģerbšanāš elemntiem. :) Bet tas laiks nu jau sen garām, jo ievāčāmies jau novembra sākumā, bet ballītes kā nav tā nav.

Un tā tika nolemts, ka semestrim beidzoties (jo visi, tai skaitā Lāšma pirms tam bij makten aizņemta un gatavot uzkodas ballītei toč nevarētu atlicināt laiku. kā jau Laimiņa saka - visu izšķir prioritātes!! "kāda" atrod laiku nagu lakošanai, "kāda" ne.

Un piektdienas vakarā pēc pēdējajiem 3 eksāmeniem (iedomājies vienas dienas laikā 3 eksāmenus!!!!! vispār jau bija 4, bet to ceturto es nolēmu labāk neņemt - atbildēt par elektreības vadiņu krāsām laikam nebūtu manos spēkos, vienlaicīgi cenšoties paturē prāta visu laiku dižos māksliniekus - romantistus, impresionistus, neoimpresionistus, ekspresionistus, kubistus, pūristus, futūristus, art deco, bauhaus, de stilj, kinētiskās mākslas, pop art, opārt, un vel bonusā "Land art" un photography :D :D



nu pirms pievēŗšamies lielajai ballītes daļai

vēl gribas tev pastāstīt par to "mākslas una rhitektūras vēstures" eksāmenu, kas izvēŗtāš par vienu no dīvainākajiem eksāmeniem manā mūžā. zināju jau, ka pasniedzēja tāāāāāa ...... stingra un tāā.
ja bet pirmo reizi tā, ka uzrakstīju eksāmenu ta arī nesapartusi jautajumu (jautajums vel aktuals, cik es tur būšū dabujusi :D )

TāTAD- tikai viens jautajums 2,5h stundas laika. 2 a3 līniju lapas - un aiziet - raksti visu ko zini/ atceries/ saproti.

Jautājums par ainavas gleznošanu. bet vienā teikumā apkopota kaudze nepazīstamu vardu. ķeros pie tulkošanas (uzticamā vardnīca līdzās) , bet katrs vārds atsevišķi šoreiz laikam nedarbojas - ko lai saprot ar jautajumu , kur ietverti tāi vardi kā "maltīte" "spināti" "uzkodas" "galvenais ēdiens" un "depaysement - jeb /kad nav ainavas.....?/"

pēc 10min pardomām nolemju tomēr lūgt uzraugu komisjai kādu palidzibu, varbut viņi var palidzēt saprast to jautajumu.
:) viņi jau butu ar mieru, bet izradas, ka tas nav viņu spekos.
:) viņi jauta, vai kās no 250 eksāmenu rakstošajiem topošajiem arhitektiem varetu paskaidrot. hahaha. izradas, ka neviens no vinjiem ari isti nav saprasti, kas tas taads par zveeru :D





-Ššššššššš!
-Lasma guļ!



un tad sākās
fete des animaux ... pirms/peec milicijas

un pat vairākkārtēja milicas iejaukšanās nespēja izsist mūs no svētku (džungļu) gara! :D :D

1 komentārs:

  1. jomajo! tad nu gan traks jautajums tev pagadijas :)

    tev piestav roozaa chirkas :P

    AtbildētDzēst