sestdiena, 2010. gada 30. janvāris

003 princese Dzulija un pavaars Karlo

Ahhhh..... bija 2taadas nedeeljas manaa dziive (kuras beidzaas vakar vakaraa, kuras bilja burtiski kaa dziive uz citas planeetas, jeb driizaak dziive 4 sienaas kopaa ar draugu Chaarliju. kursh pamatiigi nikjojaa ....)

un sho 2 nedeelju laikaa laika nekas no manis nebutu palicis pari, ja nebutu Dzulijas un Karlo.

Princese Dzulija kas rupejas par to ,lai neviens nepaliek parak nopietns, parak nomakts vai parak ...nezkas ne paraak pozitiivs ... un pavaars Carlo, kursh ruupeejas par veedera priekiem.

Ja maajas ir divi taadi itaalji, kaa vinji ..... Ah :) tad viens cilveeks (es) var sevi uzskatiit par trakoti laimiigu! Un pat ja visaadas citas likstas sagaazhas uz galvas, tad Dzulija (lasiit "prieks") un Karlo (lasiit "tadas vakarinjas, ka meeli var noriit, un kadas mans veders vel nebija piedzivojis") maajaas ir garanteeti!






4 komentāri:

  1. Nu tad lielais paldies princesei un pavaarm par manas maasas glaabshanu!
    p.s. loti interesantas bildes! vaarda "interesanti" tieshaakaja nozime! Tu taisiji? :)

    AtbildētDzēst
  2. Jāaaaa, jāaaa, milzīgs paldies Princesei un Pavāram un visiem citiem - Vairim un puisim no Venstspils un puisim no Rīgas (nezinu gan kā viņus sauc) un mammai par uzmundrināšanu.... visiem liels paldies.... visi varat ierakstīties rindā uz privātmājas projektiem ar 99.5% atlaidi pēc 8 gadiem.... :D (es pirmā)

    AtbildētDzēst
  3. :D :D :D taa jau man mamm, nekaadas pelnjas nebuus,ko! :p

    bet nu jaa, var jau ari tik prieka peec .. ^__^

    AtbildētDzēst